Bomencheck inspecteert en geeft advies over de gezondheid en veiligheid van uw boom

Als de kraan lek is, belt u een loodgieter. Als uw auto mankementen vertoont, gaat u naar de garage. Maar waar gaat u naartoe met vragen over uw boom?
Dat is de gedachte achter Bomencheck, een professioneel en betaalbaar antwoord voor iedereen met vragen over zijn of haar boom.

De 10 checkpoints

Bomencheck - klinkt goed. Maar op welke 10 punten wordt uw boom dan precies gecheckt? We hebben over de 10 checkpoints die we in de Bomencheck meenemen een boompje voor u opgezet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Inhoud van het rapport

Onderhoud

Weet u wat uw boom aan onderhoud nodig heeft? Bomencheck geeft advies over de maatregelen om uw boom gezond en veilig te houden.

Veiligheid

Heeft u twijfels over de veiligheid van uw bomen? Bomencheck brengt de risico’s van uw boom in kaart en adviseert u over de te nemen vervolgstap(pen).

Boomwaarden

Een Bomencheck brengt ook de ecologische waarde en de eventuele speciale status van uw boom in beeld. Is uw boom bijvoorbeeld opgenomen in een register, dan vermelden wij dat!

Peter Kreton

Boomspecialist

Peter heeft het geluk gehad om van zijn passie zijn werk te kunnen maken. Als boomspecialist heeft hij een schat aan ervaring opgedaan in de professionele markt. Nu is het tijd om elke boomeigenaar daar de vruchten van te laten plukken!